deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Moet je het geld dat je met sekswerk verdient aan iemand anders afdragen? Weet je niet hoe je uit die situatie kan komen? Dan is het belangrijk dat je met iemand die je kan vertrouwen praat over je situatie.

Er kan van alles aan de hand zijn:

  • Iemand heeft je voorgelogen of gedwongen om in de prostitutie te gaan werken.
  • Er is iemand die geld inhoudt als hij bijvoorbeeld klanten naar je brengt.
  • Je eigen vriend of iemand anders zet je onder druk om geld voor hem te verdienen
  • Jij of je familie wordt bedreigd en zo wordt je gedwongen om met sekswerk geld voor een ander te verdienen.

Wat jouw situatie ook is, niemand mag je onder druk zetten om in de prostitutie te werken. En niemand mag geld van je eisen dat jij met sekswerk hebt verdient. Het is belangrijk dat je weet dat je uit deze situatie kunt komen. P&G292 kan je daarbij helpen.

Wat kan je doen?

Bij direct gevaar: bel 112

Voor hulp van politie in kader van dwang of uitbuiting in de regio Amsterdam: bel politie Team mensenhandel via 088-1693396. Als er niemand is om de telefoon op te nemen kun je een boodschap inspreken (vergeet niet duidelijk je telefoonnummer in te spreken zodat je terug gebeld kunt worden!). Of stuur een e-mail naar: mensenhandel@amsterdam.politie.nl.

Wil je contact met de politie over een situatie buiten Amsterdam? Bel dan 0900-8844

Wil je (nog) niet dat de politie actie onderneemt? Of wil je je situatie eerst met ons bespreken?
Neem dan contact op met ons. Via onderstaand formulier of bel ons op 020-5318600 en vraag naar een maatschappelijk werker of de vertrouwensvrouw. Je kunt met ons praten over wat er aan de hand is. We kunnen je advies en informatie geven maar ook concrete hulp om je (direct) uit die situatie te halen. Hoe moeilijk of uitzichtloos je situatie ook lijkt, je zult zien dat je hieruit kunt komen. Wij zijn er om jou daarmee te helpen.