deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Linda, 28 jaar Zes jaar geleden ben ik begonnen met sekswerk. Ik leerde een meisje kennen die vertelde dat  zij in een club...

Linda, 28 jaar

Zes jaar geleden ben ik begonnen met sekswerk. Ik leerde een meisje kennen die vertelde dat  zij in een club werkte en ik vond haar verhalen heel spannend klinken. Ik heb er even over gedacht en ben toen eens een avondje met haar mee gegaan om het ook te proberen. Ik vond het heel erg spannend! Ook wel een beetje eng. Maar eigenlijk beviel het me meteen wel goed. Ik had goede klanten en verdiende goed geld.

Ik sprak in die tijd weleens af met vriendinnen die ik nog van school kende, maar eigenlijk werd dat wel steeds minder. Ik wist dat zij niet zouden begrijpen dat ik dit werk doe en moest tegen hun steeds liegen daarover. Tegen mijn familie trouwens ook, maar daar kwam ik eigenlijk al bijna niet. Ik voelde me wel rot over het liegen tegen mijn vriendinnen en ging ze ook steeds minder vaak zien. Ik ging wel af en toe met de meiden van de club wat drinken, maar eigenlijk had ik daar na het werk ook niet altijd zin meer in.

Mijn vriend heb ik vorig jaar ontmoet. Ik leerde hem kennen in een cafeetje, hij sprak me aan, en ik vond hem meteen heel leuk. Ik was smoorverliefd en durfde hem niet over mijn werk te vertellen. Acht maanden heb ik dit geheim voor hem gehouden. Toen heb ik besloten dat ik niet langer wou liegen en heb hem alles verteld. Hij schrok heel erg. Hij heeft het wel geprobeerd, maar eigenlijk nooit kunnen accepteren. We hebben nog een tijdje een relatie gehad maar zijn uiteindelijk toch uit elkaar gegaan. Soms vraag ik me af of ik het wel had moeten vertellen. Of ik nu nog bij hem zou zijn als ik het niet had verteld. Maar ik hoef in ieder geval niet meer tegen hem te liegen. Ik heb nu geen relatie. Ik werk nog steeds in de club en wil daar eigenlijk ook niet mee stoppen. Maar ik vraag me wel af wat ik zal doen als ik een nieuwe relatie krijg. Of ik het hem dan ook zal vertellen…

 

Stress kan verschillende oorzaken hebben. Het kan komen door een privé situatie die druk op je legt. Maar ook bijvoorbeeld als je je niet prettig voelt op je werk. Of doordat je iets naars hebt meegemaakt, bijvoorbeeld een klant die over je grens is heen gegaan.

In dit menu kan je meer lezen over stress en wat P&G292 voor je kan betekenen hierin. Ook kan je de stress test doen.

Misschien heb je vragen over situaties die stress veroorzaken die niet op deze site staan beschreven. Natuurlijk kan je ook met die vragen bij ons terecht.