deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Zit je ergens mee of wil je getest worden op soa’s? Kom dan langs op een van onze spreekuren. Alle spreekuren zijn voor vrouwen, mannen en transgenders. Je kan als je wil ook je vraag eerst online stellen aan een van onze medewerkers.

Soa spreekuur

Wil je een soa-test? Dat kan bij P&G292 gratis en anoniem! Wij testen je op chlamydia, gonorroe, hepatitis B, syfilis en HIV. Indien nodig kunnen we je ook testen op Herpes Genitalis en genitale wratten. Ook vaccineren wij tegen Hepatitis A/B. Als je sekswerk doet, adviseren wij je elke 3 maanden langs te komen voor een soa-controle.

Of in de volgende situaties:

  • Je hebt een klapcondoom gehad of onveilige seks gehad
  • Je hebt soa klachten
  • Je bent gewaarschuwd voor een soa door iemand waar je seks mee hebt gehad

Als je een antibioticakuur gebruikt adviseren wij een week te wachten met het soa-onderzoek, tenzij je soa klachten hebt.

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak. Wil je door een mannelijke verpleegkundige geholpen worden? Geef dit dan aan bij de toelichting.

> Heb je klachten, een waarschuwing gekregen dat een klant HIV heeft of een klapcondoom gehad bij anale seks? Maak dan geen gebruik van het formulier maar bel ons voor een afspraak op 020-5318600.

Seksualiteitspreekuur

Wanneer je als sekswerker aan het werk bent is je (seksuele) gezondheid erg belangrijk. Je kan allerlei vragen hebben die je op bij ons gratis en anoniem kan bespreken.

Je kan bijvoorbeeld vragen hebben over anticonceptie, een (on)geplande zwangerschap, pijn bij seks of erectiestoornissen.Maar ook voor andere vragen zoals anaal spoelen, HIV, PEP of druggebruik en sekswerk kun je bij ons terecht.
Wij kunnen je helpen door middel van gesprekken. Soms is een lichamelijk of aanvullend onderzoek nodig. Wij geven behandeladviezen, recepten of een doorverwijzing naar een specialist. Net wat in jouw situatie nodig is.

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak. Wil je door een mannelijke verpleegkundige geholpen worden? Geef dit dan aan bij de toelichting.

Maatschappelijk Werk spreekuur

Heb je een vraag, wil je graag advies of ben je op zoek naar een luisterend oor? Maak dan een afspraak met een maatschappelijk werker van P&G292. Alle gesprekken met een maatschappelijk werker zijn vertrouwelijk en gratis. 

De eerste afspraak is een intakegesprek waarin je ons vertelt wat je vraag is en waar je tegenaan loopt. We kunnen je in dit gesprek een aantal vragen stellen om een goed beeld te krijgen van je situatie. Natuurlijk bepaal je altijd zelf of je deze vragen wilt beantwoorden. Aan het einde van het intakegesprek bespreken we samen of een vervolgafspraak nodig is. Als het nodig is om contact op te nemen met een andere organisatie dan overleggen we dat altijd eerst met jou. En wil je liever anoniem je verhaal doen? Dat is voor ons geen probleem.

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.