deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Wie weet laat je wel geld liggen zoals bijvoorbeeld huurtoeslag [link]. Misschien heb je recht op tegemoetkomingen vanuit de overheid. Ook dit kan de maatschappelijk werker samen met jou uitzoeken. Om te kijken wat jouw rechten zijn kun je ook kijken op de website berekenuwrecht.nl.

Huurtoeslag is een bijdrage in de huurkosten. Woon je in een huurhuis onder de huurtoeslaggrens en je kunt aantonen dat je een laag inkomen hebt, dan heb je misschien recht op huurtoeslag. Hoe hoog de toeslag is hangt af van de huurprijs, je inkomen, je leeftijd en je woonsituatie. Je krijgt geen huurtoeslag als je vermogen / of eigen geld te hoog is.
Mogelijk heb je in het verleden geen recht op huurtoeslag gehad. Maar als je inkomen is gedaald, bijvoorbeeld omdat je met sekswerk bent gestopt, dan is er kans dat je nu wel recht op huurtoeslag hebt. Ga na of je aan de voorwaarden voor huurtoeslag voldoet.

Wil je hulp van P&G292 om te kunnen bepalen of je recht hebt op huurtoeslag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.