deel deze paginaShare on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

P&G292 biedt verschillende cursussen aan voor sekswerkers. Heb je interesse? Klik op ‘aanmelden’ voor meer informatie of om je direct aan te melden.

 • Nederlandse les

  I.v.m. Covid-19 zijn alle taallessen voorlopig online.

  Vanaf maandag 10 januari 2022 zijn de online Nederlandse lessen weer bij P&G292.

  Doel: De lessen richten zich op spreken, lezen en schrijven. Hierbij komen aspecten van de Nederlandse samenleving en cultuur uitgebreid aan bod. Spelenderwijs wordt er met grammatica geoefend. De lessen worden gegeven door een professioneel docente Nederlands.

  Wij geloven dat “taal macht geeft”. Hierdoor ben je zelfstandiger en weerbaarder in je werk.

  Voor wie: De lessen zijn voor iedereen voor wie Nederlands niet hun eerste taal is, de Nederlandse taal niet (goed) spreekt of schrijft en dit graag wil verbeteren Wanneer je start met de cursus wordt bij aanvang eerst het taalniveau en leertempo bepaald. Op basis hiervan wordt je in de juiste groep ingedeeld.

  Wanneer

  Maandagmiddag 15.30-17.30 uur beginners (boek TaalCompleet A1)

  Maandagavond 19.00-21.00 uur gevorderden (boek TaalCompleet A2)

   

  Kosten: Gratis

  aanmelden
 • Engelse les

  I.v.m. Covid-19 zijn alle taallessen voorlopig online.

  Vanaf dinsdag 11 januari zijn de online Engelse lessen weer bij P&G292

  Doel: De lessen richten zich op spreken, lezen en schrijven. De lessen worden gegeven door een professioneel docent Engels. Met het leren van Engels leer je een wereldtaal waar je je overal mee kan redden. Wij geloven dat “taal macht geeft”. Hierdoor ben je zelfstandiger en weerbaarder in je werk.

  Voor wie: De Engelse les is voor iedereen die de Engelse taal niet (goed) spreekt of schrijft en dit graag wil verbeteren. Je kunt bij ons een cursus Engels volgen op elk gewenst niveau, of je nu een beginner bent of meer gevorderd.

  Wanneer: 

  • Woensdagavond 19:00 tot 21:00 voor beginners.
  • Dinsdagavond 19:00 tot 21:00uur voor gevorderden.

  Kosten: Gratis

  aanmelden
 • Weerbaarheid en Zelfverdediging

  Doel: In de basiscursus Weerbaarheid en Zelfverdediging leer je letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen te blijven staan in lastige, bedreigende en gevaarlijke situaties. Hierdoor word je sterk en weerbaar.

  Voor wie: Wil jij in bedreigende situaties beter kunnen optreden? Wil je jezelf kunnen verdedigen als dat nodig is? Wil je je eigen kracht ontdekken en leren gebruiken? Volg dan de cursus Weerbaarheid en zelfverdediging.

  Wanneer: De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van twee uur. Meld jezelf aan, bij drie deelnemers gaat de cursus al van start. Wij nemen dan contact met je op.

  Kosten: Gratis

  aanmelden