P&G292 biedt verschillende cursussen aan voor sekswerkers. Heb je interesse? Klik op ‘aanmelden’ voor meer informatie of om je direct aan te melden.

 • Nederlandse les

  Doel: De lessen richten zich op spreken, lezen en schrijven. Hierbij komen aspecten van de Nederlandse samenleving en cultuur uitgebreid aan bod. Spelenderwijs wordt er met grammatica geoefend. De lessen worden gegeven door een professioneel docente Nederlands.

  Wij geloven dat “taal macht geeft”. Hierdoor ben je zelfstandiger en weerbaarder in je werk.

  Voor wie: De lessen zijn voor iedereen voor wie Nederlands niet hun eerste taal is, de Nederlandse taal niet (goed) spreekt of schrijft en dit graag wil verbeteren Wanneer je start met de cursus wordt bij aanvang eerst het taalniveau en leertempo bepaald. Op basis hiervan wordt je in de juiste groep ingedeeld.

  Wanneer

  • Maandagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur
  • Woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur

  Kosten: Gratis

  aanmelden
 • Engelse les

  Doel: De lessen richten zich op spreken, lezen en schrijven. De lessen worden gegeven door een professioneel docent Engels. Met het leren van Engels leer je een wereldtaal waar je je overal mee kan redden. Wij geloven dat “taal macht geeft”. Hierdoor ben je zelfstandiger en weerbaarder in je werk.

  Voor wie: De Engelse les is voor iedereen die de Engelse taal niet (goed) spreekt of schrijft en dit graag wil verbeteren. Je kunt bij ons een cursus Engels volgen op elk gewenst niveau, of je nu een beginner bent of meer gevorderd.

  Wanneer: 

  • Maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur

  Kosten: Gratis

  aanmelden
 • Weerbaarheid en Zelfverdediging

  Doel: In de basiscursus Weerbaarheid en Zelfverdediging leer je letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen te blijven staan in lastige, bedreigende en gevaarlijke situaties. Hierdoor word je sterk en weerbaar. De cursus wordt gegeven door Petra en Marianne, zij zijn beiden docent weerbaarheid.

  Voor wie: Wil jij in bedreigende situaties beter kunnen optreden? Wil je jezelf kunnen verdedigen als dat nodig is? Wil je je eigen kracht ontdekken en leren gebruiken? Volg dan de cursus Weerbaarheid en zelfverdediging voor vrouwen!

  Wanneer: De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van twee uur. Meld jezelf aan, bij drie deelnemers gaat de cursus al van start. Wij nemen dan contact met je op.

  Kosten: Gratis

  aanmelden
 • Computerles

  Doel: In korte tijd je computervaardigheden verbeteren? Leer vanaf de basis werken met de computer. Tijdens de computerles kan je zelf aangeven welke computervaardigheden je wilt verbeteren. Alles kan aan bod komen: E-mail, een CV maken, veilig internetten, internet bankieren. Maar ook leren werken met computerprogramma’s zoals Word, Excel of Windows.

  Voor wie: Voor iedereen die zijn computervaardigheden wil verbeteren.

  Wanneer: Donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur.

  Kosten: Gratis

  aanmelden