Doel In de basiscursus Weerbaarheid en Zelfverdediging leer je letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen te blijven staan in lastige, bedreigende en gevaarlijke situaties. Hierdoor wordt je sterk en weerbaar. De cursus wordt gegeven door Petra en Marianne, zij zijn beiden docent weerbaarheid. Voor wie Wil jij in bedreigende situaties beter kunnen optreden? Wil je jezelf kunnen verdedigen als dat nodig is? Wil je je eigen kracht ontdekken en leren gebruiken? Volg dan een de cursus Weerbaarheid en zelfverdediging voor vrouwen! Wanneer De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van twee uur. Meld jezelf aan, bij drie deelnemers gaat de cursus al van start. Wij nemen dan contact met je op. Kosten Gratis. Aanmelden (link naar formulier)

Doel: In de basiscursus Weerbaarheid en Zelfverdediging leer je letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen te blijven staan in lastige, bedreigende en gevaarlijke situaties. Hierdoor word je sterk en weerbaar.

Voor wie: Wil jij in bedreigende situaties beter kunnen optreden? Wil je jezelf kunnen verdedigen als dat nodig is? Wil je je eigen kracht ontdekken en leren gebruiken? Volg dan de cursus Weerbaarheid en zelfverdediging.

Wanneer: De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van twee uur. Meld jezelf aan, bij drie deelnemers gaat de cursus al van start. Wij nemen dan contact met je op.

Kosten: Gratis