Doel De lessen richten zich op spreken, lezen en schrijven. Hierbij komen aspecten van de Nederlandse samenleving en cultuur uitgebreid aan bod. Spelenderwijs wordt er met grammatica geoefend. De lessen worden gegeven door een professioneel docente Nederlands. Wij geloven dat “taal macht geeft”. Hierdoor ben je zelfstandiger en weerbaarder in je werk. Voor wie De lessen zijn voor iedereen voor wie Nederlands niet hun eerste taal is, de Nederlandse taal niet (goed) spreekt of schrijft en dit graag wil verbeteren Wanneer je start met de cursus wordt bij aanvang eerst het taalniveau en leertempo bepaald. Op basis hiervan wordt je in de juiste groep ingedeeld. Wanneer Maandagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur Woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur Donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur Kosten Gratis Aanmelden (link naar formulier)

Doel: De lessen richten zich op spreken, lezen en schrijven. Hierbij komen aspecten van de Nederlandse samenleving en cultuur uitgebreid aan bod. Spelenderwijs wordt er met grammatica geoefend. De lessen worden gegeven door een professioneel docente Nederlands.

Wij geloven dat “taal macht geeft”. Hierdoor ben je zelfstandiger en weerbaarder in je werk.

Voor wie: De lessen zijn voor iedereen voor wie Nederlands niet hun eerste taal is, de Nederlandse taal niet (goed) spreekt of schrijft en dit graag wil verbeteren Wanneer je start met de cursus wordt bij aanvang eerst het taalniveau en leertempo bepaald. Op basis hiervan wordt je in de juiste groep ingedeeld.

Wanneer

Maandagmiddag 15.30-17.30 uur beginners (boek TaalCompleet A1)
Maandagavond 19.00-21.00 uur gevorderden (boek TaalCompleet A2)

Kosten: Gratis

Waar: live bij P&G292