Doel De lessen richten zich op spreken, lezen en schrijven. De lessen worden gegeven door een professioneel docent Engels. Met het leren van Engels leer je een wereldtaal waar je je overal mee kan redden. Wij geloven dat “taal macht geeft”. Hierdoor ben je zelfstandiger en weerbaarder in je werk. Voor wie De Engelse les is voor iedereen die de Engelse taal niet (goed) spreekt of schrijft en dit graag wil verbeteren. Je kunt bij ons een cursus Engels volgen op elk gewenst niveau, of je nu een beginner bent of meer gevorderd. Wanneer Meld jezelf aan, bij drie deelnemers gaat de cursus al van start. Wij nemen dan contact met je op. Kosten Gratis Aanmelden (link naar formulier)

Doel: De lessen richten zich op spreken, lezen en schrijven. De lessen worden gegeven door een professioneel docent Engels. Met het leren van Engels leer je een wereldtaal waar je je overal mee kan redden. Wij geloven dat “taal macht geeft”. Hierdoor ben je zelfstandiger en weerbaarder in je werk.

Voor wie: De Engelse les is voor iedereen die de Engelse taal niet (goed) spreekt of schrijft en dit graag wil verbeteren. Je kunt bij ons een cursus Engels volgen op elk gewenst niveau, of je nu een beginner bent of meer gevorderd.

Wanneer: 

  • Dinsdagavond 19:00 tot 21:00
  • Woensdagavond 19:00 tot 21:00

Kosten: Gratis

Waar: Live bij P&G292