Bestel hier het boek ‘United under a red umbrella’!

‘United under a red umbrella’ is een Engelstalig boek met interviews en foto’s van sekswerkers en sekswerkersrechten-activisten uit 13 landen. Ze vertellen over hun werk- en levensomstandigheden, familie, leven met stigma en hoe zij de wetten en vooroordelen rondom hun werk zouden willen veranderen. ‘United under a red umbrella’ is gemaakt door voormalig sekswerker Mariska Majoor en haar dochter Robin Haurissa en gefinancierd door het P&G292. Robin maakte voor het boek prachtige foto’s van iedereen die is geïnterviewd en hun (werk)omgeving.

De kosten van het boek zijn € 29,95 plus verzendkosten. Dit geld gaat naar het fonds United under a Red Umbrella. Met dit fonds worden projecten rondom zelforganisatie en positieverbetering sekswerkers gesteund.

Het boek in uw bezit krijgen kan eenvoudig door een email te sturen naar: info@pg292.nl

Vermeld in de email uw naam en volledige adres en het aantal exemplaren. U krijgt het boek en een factuur dan zo spoedig mogelijk thuis gestuurd.

Er is een digitale Nederlandse vertaling beschikbaar voor mensen die het boek kopen. Geef dit aan bij uw bestelling en u ontvangt de vertaling via email.

Waar nog meer verkrijgbaar?

‘United under a red umbrella’ is te bestellen bij elke boekhandel in Nederland!

Isbn nummer: 978-90-810238-3-2

Ook is het te koop bij:

Prostitutie Informatie Centrum (PIC)

Enge Kerksteeg 3

Amsterdam

020-4207328

www.pic-amsterdam.com