P&G292 in de Global Village van AIDS 2018: een foto impressie..

Met veel plezier kondigen we de start van een bijzonder project aan: ‘United under a red umbrella’. Met steun van het P&G292 en het Red Umbrella Fund gaan Mariska Majoor en Robin Haurissa in de aankomende 7 maanden een reis maken door 15 landen waar ze spreken met sekswerkers over hun werk en internationale strijd om mensenrechten. Dit gaat een prachtig fotoboek worden met een sterke boodschap die zich zal vormen door de vele verschillende verhalen.

Volg hun voorbereiding en reizen op deze site of via de facebook pagina ‘United under a red umbrella’!

 

 

Wil jij in bedreigende situaties beter kunnen optreden? Wil je jezelf kunnen verdedigen als dat nodig is? Wil je je eigen kracht ontdekken en leren gebruiken? Volg dan de cursus Weerbaarheid en Zelfverdediging!

We starten op vrijdag 21 april met de training. Het zijn 6 lessen iedere vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Heb je interesse? Stuur een mail naar info@pg292.nl of bel ons op 020-5318600. De training is gratis!

P&G292 krijgt een 9,4 van haar cliënten! Sekswerkers uit Amsterdam en omgeving namen eind 2016 deel aan een klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door dienst Onderzoek, Informatie en Statistiek van de gemeente Amsterdam. Met dit cijfer hebben de medewerkers van P&G292 de standaard hoog weten te houden, want ook in 2011 kregen ze een 9.  Op punten als onafhankelijk, deskundig en toegankelijk voor iedereen vindt de meerderheid van de ondervraagden P&G292 zeer goed. Het meest positief is men over het kenmerk vertrouwd (74% zeer goed). Bij alle thema’s in de vragenlijst is gevraagd naar suggesties voor verbeteringen. De meerderheid van de ondervraagden heeft geen antwoord op deze vraag gegeven of geeft aan dat het goed is zoals het nu is. Met de verbeterpunten die wel zijn geopperd, bijvoorbeeld een betere vindbaarheid van de website en een beter aanbod voor transpersonen, gaat P&G292 in 2017 vol enthousiasme mee aan de slag!

 

Ben je je aan het oriënteren op ander werk? Dan kan het soms goed zijn op zoek te gaan naar een werkervaringsplek. P&G292 heeft inmiddels een samenwerking met verschillende organisaties die werkervaringsplekken aanbieden. Heb je interesse? Neem dan contact op met een maatschappelijk werker van P&G292.

werken-aan-mijn-toekomst-poster-34 (002)